Voorbereiding:
10 min.
Klaar in:
10 min.

Tortilla’s zijn ideaal voor een lichte lunch, picknick, lunchpakket of supersnelle avondmaaltijd. Dit is een snelle wrap met sla, geitenkaas en zonnebloempitten.


Ingrediënten:

  • 4 grote bloemtortilla’s
  • 1 eetl. gesnipperde dille
  • peper
  • 1½ dl yoghurt
  • 200 g vaste geitenkaas
  • ¼ bindsla
  • 50 g rucola
  • 1 eetl. zonnebloempitten of geroosterde gemengde zaden en pitten

Bereidingswijze:

1Spreid 4 grote bloemtortilla’s uit op uw werkblad. Bestrijk elke met 2 eetl. dille-yoghurt (meng hiervoor 1 eetl. gesnipperde dille en wat peper door 1½ dl yoghurt). Verdeel over het midden 200 g vaste geitenkaas (in dunne plakjes). Scheur ¼ bindsla in flinters en verdeel deze samen met 50 g rucola over de tortilla’s. Strooi hierover 1 eetl. zonnebloempitten of geroosterde gemengde zaden en pitten. Klap de zijkanten over de vulling en rol het geheel op. Snijd de wraps schuin doormidden.

Opbrengst:

4 broodjes