Voorbereiding:
05 min.
Bereiding:
05 min.
Klaar in:
10 min.

Smakelijke zalmrol met bieslook; lekker op een toastje of stukje stokbrood. Goed hapje voor een feestje of voor tijdens de feestdagen.


Ingrediënten:

  • 250 gr roomkaas
  • 2 eetlepels zure room
  • citroensap
  • 3 lente-uitjes, fijngesneden
  • 420 gr rode zalm uit blik
  • 40 gr pecannoten
  • 80 gr bieslook

Bereidingswijze:

1Pak een kom en meng hierin de roomkaas samen met de zure room en het citroensap. Snij de lente-uitjes en rode zalm fijn en voeg bij de roomkaas. Roer ook de pecannoten, peper en een kwart van de bieslook erdoor. Zet een paar uur in de koelkast, ong. 2 uur.

2Smeer het mengsel uit op een stuk plasticfolie en maak er een rol van. Rol deze zalmrol door de rest van de bieslook. Zet weer terug in de koelkast tot het serveren. Serveer met stokbrood of toastjes.

Opbrengst:

1 broodjes