Voorbereiding:
15 min.
Bereiding:
15 min.
Klaar in:
30 min.

.


Ingrediënten:

  • 2 theel. arachideolie
  • 10 tenen knoflook, uitgeperst
  • 1 eetl. fijngesneden verse gemberwortel
  • 3 eetl. kippenbouillon
  • 1 rode paprika, in ruitjes van 1 cm

Bereidingswijze:

1Verhit de arachideolie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag op matig vuur. Bak hierin de knoflook en gember 1 minuut, tot ze wat zachter zijn. Voeg de bouillon en 3 eetlepels water toe. Laat de knoflook en gember afgedekt 7 minuten sudderen, tot ze heel zacht zijn.

2Voeg de paprika en wortels toe en verwarm ze 1 minuut. Schep de paksoi erdoor. Strooi er de suiker en een snufje zout over en laat de groenten 4 minuten sudderen (of 6 minuten als u witte kool gebruikt), tot ze beetgaar zijn. Sprenkel de sesamolie over de groenten en serveer direct.

Opbrengst:

4 broodjes