Voorbereiding:
15 min.
Klaar in:
15 min.

Deze kaasbol is fantastisch geserveerd met crackers en een paar drankjes. Je kunt de kruiden variëren zoals je wilt, bijvoorbeeld, door de bol in een mengsel van je favoriete gedroogde kruiden te rollen. Zet in de koelkast tot het serveren.


Ingrediënten:

  • 125g roomkaas
  • 245 gr oude kaas, geraspt
  • 1 kleine ui, fijngesneden
  • 1/2 rode paprika, in kleine blokjes gesneden
  • 4 eetlepels augurken in kleine stukjes
  • paprikapoeder
  • kerriepoeder

Bereidingswijze:

1Meng de kaas, ui, rode paprika en augurk, en rol tot een bol met behulp van vochtige handen (het is een beetje rommelig!). Rol de bol vervolgens in gelijke hoeveelheden paprika en kerriepoeder tot de bol geheel bedekt is. Zet in de koelkast tot het serveren.

Opbrengst:

15 broodjes