Voorbereiding:
15 min.
Bereiding:
15 min.
Klaar in:
30 min.

Precies wat er op het pak staat: spaghetti met knoflook en olijfolie. Ik geef dit eenvoudige gerecht altijd een beetje pit, door er wat gedroogde chilipepertjes bij te doen. Serveer met geraspte Parmezaanse kaas.


Ingrediënten:

  • 1 (500g) pak spaghetti
  • 4 eetl extra virgin olijfolie
  • 3 teentjes knoflook, gehakt
  • 1/2 theel gemalen droge chili’s
  • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
  • 50g geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

1Kook de pasta volgens de aanwijzing op het pak; giet af.

2Doe de olijfolie in een pan en bak hierin de knoflook en chili’s zachtjes op laag vuur aan. Schep het olijfoliemengsel door de gekookte pasta. Voeg zout en peper toe naar smaak en dien op met Parmezaanse kaas.

Opbrengst:

4 broodjes