Voorbereiding:
05 min.
Bereiding:
15 min.
Klaar in:
20 min.

Niet zomaar een geroosterde ham en kaas sandwich – er zitten zelfs nog mini augurken op. Bon Appetit!


Ingrediënten:

  • 4 plakjes wit brood
  • 2 plakjes ham
  • 125 ml melk
  • scheutje olijfolie + wat extra
  • 3 eetlepels maïzena

Bereidingswijze:

1Verhit een pan en voeg de melk, olijfolie, maïzena en mosterd toe. Roer voortdurend goed tot een dikke massa en voeg dan een handvol kaas toe, meng goed en voeg dan nog een handvol toe. Kook op laag vuur tot een dikke saus.

2Verwarm een grill voor. Ondertussen beboter je het brood en beleg je ze met ham. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Dip de ene kant van de sandwich in de olie, leg vervolgens onder de grill op een bakplaat met de olie-kant naar boven. Grill bruin. Draai en grill de andere kant een beetje.

3Smeer het kaas mengsel aan deze zijde en zorg ervoor dat je het tot aan de randen van het brood smeert. Doe terug onder de grill tot het borrelt. Bedek elke tosti met een paar augurkjes en serveer. Heerlijk.

Opbrengst:

2 broodjes