Voorbereiding:
15 min.
Bereiding:
20 min.
Klaar in:
35 min.

Dit is een authentiek recept uit Korea dat met rijst en andere bijgerechten gegeten wordt. Het bevat tahoe, courgette, champignons en uien. Garneer met gesneden lenteuitjes. Je moet misschien wel naar een Aziatische winkel om sommige ingredienten te vinden.


Ingrediënten:

  • 1L water
  • 3 eetl denjang (Koreaanse tahoepasta)
  • 1 eetl knoflookpasta
  • ½ eetl dashi korrels
  • ½ eetl gochu jang (Koreaanse hete peperpasta)

Bereidingswijze:

1Doe het water, denjang, knoflook, dashi en gochu jang in een grote pan over matig vuur. Breng aan de kook en laat 2 min koken. Roer de courgettes, aardappel, champignons en ui erbij en laat 5 tot 7 min verder koken. Roer de tahoe erdoor en kook tot de tahoe gezwollen is en de groenten gaar zijn.

Opbrengst:

4 broodjes