Voorbereiding:
15 min.
Bereiding:
10 min.
Klaar in:
25 min.

Een heerlijke vegetarische wrap, lekker voor de lunch of een snelle avondmaaltijd.


Ingrediënten:

  • 350 g quorn (in blokjes)
  • 3 eetl. rode pesto
  • 2 paprika’s (liefst 1 gele en 1 groene)
  • 4 grote bloemtortilla’s
  • 230 g tzatziki

Bereidingswijze:

1Schep 350 g quorn (in blokjes) om met 3 eetl. rode pesto. Snijd 2 paprika’s (liefst 1 gele en 1 groene) in ruitjes en steek deze om en om met de quorn aan spiesjes (de spiesjes zijn niet noodzakelijk maar handig voor het keren). Leg ze 8-10 min. onder een matig hete grill, onder af en toe keren, tot de paprika’s gaar zijn en kleine schroeiplekjes krijgen. Verwarm 4 grote bloemtortilla’s en bestrijk ze met 230 g tzatziki maar laat langs de rand 2-3 cm vrij. Beleg de helft van elke tortilla met quorn en paprika. Klap de tortilla’s dubbel en klap ze nogmaals dubbel, tot een ‘waaiervorm’.

Opbrengst:

4 broodjes