Voorbereiding:
10 min.
Bereiding:
04 min.
Klaar in:
14 min.

Dit een-ingrediënt recept blijft verbazen. Deze Parmezaanse kaas chips kunnen worden gegeten als een borrelhapje met wat wijn, of ze zijn perfect voor de garnering van soepen, salades of hoofdgerechten voor een heerlijke presentatie. Eet smakelijk!


Ingrediënten:

  • 200 gr geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

1Verwarm de oven voor op 210 C / gasoven stand 6/7. Bekleed een bakplaat met een siliconen bakmatje of met bakpapier.

2Strooi de Parmezaanse kaas in 4 tot 5 cm cirkels op de mat. Bak 4 minuten in de voorverwarmde oven.

3Verwijder koekjes van de mat met een mes. Pak een deegroller en rol elk koekje op de roller, terwijl ze nog warm zijn. Laat ieder koekje afkoelen op de deegroller. De koekjes zullen dan de vorm aannemen van de deegroller.

4Serveer nadat ze zijn afgekoeld en knapperig zijn geworden.

Opbrengst:

8 broodjes