Voorbereiding:
05 min.
Bereiding:
15 min.
Klaar in:
20 min.

Mijn kinderen hadden deze taco’s op TV gezien en ze wilden ze heel graag proberen. Het was een succes (en voor mij ook, want ze zijn heel eenvoudig om te maken!).


Ingrediënten:

  • 450 gr dunne spaghetti
  • 800 gr spaghettisaus naar keuze
  • 170 gr harde taco’s
  • 20 gr geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

1Vul een grote pan met licht gezouten water en breng aan de kook op hoog vuur. Voeg de spaghetti toe zodra het water kookt en breng het water weer aan de kook. Kook de pasta zonder deksel en onder af en toe roeren beetgaar. Laat goed uitlekken in een vergiet in de gootsteen.

2Doe de pasta terug in de pan en schenk de pastasaus eroverheen. Meng goed en laat goed opwarmen. Verwarm de tacoschelpen in de magnetron (schuif ze in een cirkel in elkaar zodat de randen van de tacoschelpen lichtjes overlappen). Verwarm in de magnetron op een hoge stand tot de taco’s warm en knapperig zijn, 30 tot 45 seconden. Vul de warme tacoschelpen met het pastamengsel. Bestrooi elke taco met ong. 1 theelepel Parmezaanse kaas om op te dienen.

Opbrengst:

12 broodjes